ΠΑΜΕ: Όλες οι δυνάμεις για την επιτυχία της απεργίας στις 20/2 και των συγκεντρώσεων των ταξικών δυνάμεων

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 10:30ΠΜ
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 
ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΠΟΛΙΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
ΣΤΙΣ 9ΠΜ ΣΤΑ ΣΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΠΟΛΙΧΝΗΣ
(ΣΥΜΒΟΛΗ ΑΓΝ.ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ)
Δημοσίευση: Δευ, 11/02/2013 - 18:41
Τελευταία Ενημέρωση: Δευ, 11/02/2013 - 19:46
Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της απεργίας και των απεργιακών συγκεντρώσεων του ΠΑΜΕ, τονίζει σε δελτίο Τύπου, σήμερα, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.
Επισημαίνει:
«Στις 14 Φλεβάρη λήγουν αρκετές κλαδικές συλλογικές συμβάσεις εργασίας και ως το Μάη σχεδόν το σύνολο αυτών. Το Μάρτη, επίσης, λήγει η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση, παραδίδοντας χιλιάδες εργαζόμενους στους μισθούς των 400 ευρώ που έχει επιβάλει η κυβέρνηση με νόμο.
Να μην αποδεχτούμε τη σύγχρονη σκλαβιά και τα εργασιακά κάτεργα που μας ετοιμάζουν.
Μέσω των συλλογικών διαδικασιών των συνδικαλιστικών οργανώσεων να δώσουμε τη μάχη της υπογραφής των συμβάσεων. Η κυβέρνηση θέλει να ξεμπερδεύει με τους λαϊκούς αγώνες, με τα εργατικά δικαιώματα, με τη δύναμη που δίνει η οργάνωση των εργατών για να σπάσουν τα δεσμά της εκμετάλλευσης. Γι’ αυτό βάζουν στο στόχαστρο τα συνδικάτα, το δικαίωμα στην απεργία.
Εδώ και τώρα να υπογραφτεί η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
Κανένας μόνος τους. Κανένας ανυπεράσπιστος.
Το δίκιο των εργατών και της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού, που ζει σήμερα στην ανέχεια, να κριθεί στους τόπους δουλειάς και στους δρόμους. Να δυναμώσει η οργάνωση στους κλάδους, να σημάνει αντεπίθεση. Να δυναμώσει η συζήτηση και οι αποφάσεις συμμετοχής και οργάνωσης της απεργίας στις 20 Φλεβάρη σε κάθε τόπο δουλειάς.
Να δώσουμε άμεση, μαζική, εργατική απάντηση συμμετέχοντας στις συγκεντρώσεις που καλούν τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμη του ΠΑΜΕ στις 20 Φλεβάρη». (ΑΠΟ 902.GR)